Tuesday, August 14, 2012

~TADAIMA~ (The reborn of princess)

Salam....

Rasanya masih belum terlambat utk DM mengucapkan 'Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak' to all muslimin dan juga muslimat dan tak lama lagi, kite bakal menyambut Hari Raya Aidilfitri pulak kan? so... di kesempatan nie, DM nak minta maaf berbilion2 kat korang especially pembaca setia DM di blog nie and Penulisan2u.my for the late UPDATE...

mianhamnida! tskk...T_T

Actually, dis semester break (for degree student) DM amik kesempatan utk update sebanyak yg mungkin entries utk novel niey taw...   xmo bagi korang tertunggu-tunggu n ternanti2 lagi...waa... mujurlah lg sikit nak ciap,heheh!

Kalau nak tau, tajuk kali niey telah bertukar dr KALAU DAH SUKA to DIA, CINTA PERTAMA...memandangkn ada novel yg DM baru terperasan kat bookstore yg pakai tajuk lebih kurang sama. so, terpaksa tukar. mana tau an ada rezki novel niey bole dipublish, takdela pembaca konpius... tp nape gambar anime jugak yg diletak kat seblah ni ek? nampaknya kegilaan DM terhadap MANGA2 JEPUN semakin menjadi2 selepas tamat final exam yg lalu... mujurlah pointer not bad, haha! :P


baju jersi ini telah menjadi cover page utk novel niey...hmm......okey, ARSENAL....VAN PERSIE...


Adakah ENJOUJI MAKI (mangaka) ini juga turut meminati Hyun Bin seperti aku juga?! jika dilihat pada gaya rambut Hyun Bin yang memiliki karakter sama dgn anime di sebelah ini....mungkin ya.....


DM juga begitu obses dengan citer 'Secret Garden' sekarang ni, sedangkan kengkawan DM di UiTM S.Alam tu da lame dah menghabiskan drama Korea niey (beberapa minggu sebelum nak final exam)... apela DM nie... baru nak layan kerr?!

tapi sebenarnya drama inilah paling banyak membantu DM mencari ilham utk karya DIA, CINTA PERTAMA. at least DM memang suke letak byk konflik, byk tanda-tanya...thx to the director, producer and actor2 hebat yg telah menjayakan drama cinta agung ini. memang korang sume the best lah! two thumbs up!


Da picture of my supportive friends, my classmates sesi March 2012. Thanks u guys for helping me a lot, banyak kenangan yg best bersama korang especially Minggu Mesra Taman anjuran our seniors. Tak lupa juga kpd semua pembaca yg byk bagi support karya2 DM selama niey. Insya Allah, DM akan terus menulis tanpa jemu utk tatapan korang semua....

Hope korang enjoy:)

0 ulasan:

Post a Comment